Kaj in kako objavljati o projektih ACF? Pripravili smo priporočila za komuniciranje.

Obvezna navodila glede obveščanja javnosti in uporabe logotipa smo vam – če je bil vaš projekt izbran na enem od razpisov ACF, seveda – že poslali in objavili na naših straneh. Navodilo za obveščanje o srednjih in velikih projektih najdete tukaj, navodilo za mikro projekte oz. »hitre odzive« pa tukaj. Zdaj objavljamo še priporočila za komuniciranje in obveščanje javnosti o ACF projektih na družbenih omrežjih.

Priporočamo vam, da v vseh objavah o svojem ACF projektu na Facebooku in Instagramu označite našo uradno stran. Tako vaše objave zagotovo ne bomo spregledali in jo bomo lahko delili tudi na naših straneh. Na Facebooku tako označite stran @ActiveCitizensFundSlovenija, na Instagramu pa CNVOS-ov profil, @nevladniki. Priporočamo tudi, da v objavah na vseh družbenih omrežjih, ki jih uporabljate, uporabite ključnik (hashtag) #acfslovenia.

V dokumentu, ki smo ga pripravili za vas, smo zbrali še nekaj nasvetov oziroma zamisli za objave na Facebooku. Če ste še vedno v dilemi, kako svoj projekt najbolj učinkovito predstaviti javnosti, pa se lahko seveda vedno obrnete na nas. Za brezplačno individualno svetovanje na področju komuniciranja nam pišite na pr@cnvos.si.

Priporočila za komuniciranje in obveščanje javnosti na družbenih omrežjih